Bygg-petra

Petra praktiserar – IGEN

Äntligen har den andra LIA-perioden dragit igång, och jag har verkligen längtat efter att få komma ut och omsätta mina kunskaper i verkligheten igen. De första dagarna har gått i sakta mak, men jag hoppas och tror att takten kommer att trappas upp allt eftersom.

Just idag har jag inte tid att berätta så mycket om min nya praktikplats, men jag tänker i alla fall bjuda på den här fina bilden på mig i bygghjälm. Igår var jag nämligen med på en rundvandring i Eskilstuna nya badhus, Munktellbadet, som beräknas invigas om ungefär ett år. Till historien hör också att jag tidigare denna morgon hade stressat som en tok, eftersom jag råkade lägga halvtimme på att fixa en tjusig håruppsättning. Kom för sent till dagis och cyklade genom stan i ösregn för att sedan inse att det var dags att mosa uppsättningen under denna otroligt moderiktiga och väldigt blåa huvudbonad. Men badhuset var åtminstone fint.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>