Sparka liv i bloggen - petranordstrom.se

Nu sparkar jag liv i bloggen igen

Efter två års tystnad har jag beslutat mig för att kicka igång med bloggandet igen. Men från och med nu är ambitionen att bloggen ska handla om mer i mitt liv än jobb. Bland annat min stora passion träning. Följ med, det blir kul!

För tre år sedan klev jag innanför dörren på den lokala MMA-klubben. Sedan dess har den fantastiskt varierande träningsformen på många sätt och vis tagit över mitt liv och förändrat det till det bättre.

Min förhoppning är att jag ska lyckas inspirera fler kvinnor att våga prova på MMA. Jag vill också bevisa att det går att kombinera träning och föräldraskap – trots att man inte lever i tvåsamhet.

I samband med att jag drar igång bloggandet lanserar jag också en ny instagramsida –> petranordstrom.se. Följ mig gärna där också.


Visa det här inlägget på Instagram

Saker som gör mig sådär 👆🏻 glad: träning och efterrätt ❤️🍰

Ett inlägg delat av Petra Nordström (@petranordstrom.se)

Omslagsbild: Photo by Jason Briscoe on Unsplash.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>