Studerande webbkommunikatör söker ex-jobb

Gratis förstudie inom webbkommunkation

Just nu söker jag företag att göra mitt examensarbete hos. Arbetet är en förstudie inom webb och kommunikation med start i början av december. Det kan vara så att du själv har en idé – ett projekt du vill förverkliga. Men saknar tid eller möjlighet att göra en förstudie. Men det kan också vara så att du vill satsa mer på din webbsida, strukturera om ditt innehåll eller lägga upp en plan för sociala medier.

Exempel på frågeställningar kan vara ”kan vi stärka vårt varumärke med hjälp av sociala medier”, ”har vi tid och kraft att satsa på content marketing”, ”kan vi skapa fler affärer med hjälp av LinkedIn” eller ”kan vi anpassa vårt webbinnehåll efter vår målgrupp och deras sökbeteenden på ett bättre sätt”?

Frågeställningarna ovan är bara exempel. Huvudsaken är att ämnet stannar inom ramen för min utbildning Webbkommunikatör – sociala medier. Ni kanske redan har en massa bra idéer men inte tid att göra research, kundundersökningar och analyser. Maila mig en kort breif av era utmaningar och presentera er verksamhet så tar vi diskussionen därifrån. Min mailadress är hej@petranordstrom.se

One thought on “Gratis förstudie inom webbkommunkation

  1. Hej vi är ett nystartat företag som vill ha hjälp med en förstudie kring hur vi kan nyttja sociala medier och har funderat främst på linkedin och twitter. Vi är också intresserade av att skapa en comunity runt våra användare. Vi är en avknoppning ifrån sics, swedish institute of computer science och sitter i skrapan i Västerås.

    Hör av dig om det låter intressant så kan jag berätta mer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>