Tack för visat intresse!

Examensarbete

Tack, tack, hemskt mycket tack! Speciellt till er som delat mina inlägg, men också till alla spännande företag som har hört av sig.

Jag är överväldigad över det stora intresset för mitt examensarbete. Det känns fint att veta att det finns ett stort behov av den kunskap som vi får under utbildningen. Jag tar inte längre emot några intresseanmälningar, och har tyvärr fått tacka nej till flera roliga uppdrag (man gör ju tyvärr bara ett ex-jobb). Återkommer inom kort med mer information om vilket företag det slutliga valet föll på.

Om inte allt för länge är jag färdig med utbildningen till webbkommunikatör. Är du intresserad av att anställa mig eller någon med liknande kompetens? Tveka inte, kontakta mig på hej@petranordstrom.se

Petra pluggar sista året till webbkommunikatör – sociala medier vid Medieinstitutet i Stockholm. Hon tar examen i april 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>